Estetică Dentară


Clinica Stomatologică KARA SMILE

Estetică Dentară

Serviciile noastre se adresează întregii familii, tuturor categoriilor de vârstă, fiecare cu problemele specifice.

Echipa noastră pune accentul pe actul medical și sănătatea orală, fără a trece cu vederea partea estetică atât de căutată și promovată în acest moment.


Nimic nu unește mai mult oamenii, ca zâmbetul!

Din fericire, tehnologia actuală, foarte avansată, materialele de ultimă generație si experiența acumulată de medicii de la Kara Smile vă pot ajuta să dobandiți un zâmbet spectaculos, sănătos, alb și strălucitor, așa cum îl visați!

Albirea dentară, fațete ceramice, coroanele din zirconiu,implantul dentar sunt doar câteva din procedurile pe care clinica noastră vi le pune la dispoziție pentru a obține un zâmbet fermecător. 

ALBIREA DENTARĂ 

Albirea dentară, un aspect important al esteticii dentare, este una dintre cele mai ușoare și satisfacatoare proceduri stomatologice pe care le oferim pacientilor noștri.

Suntem mândri că avem diferite opțiuni pentru procedurile de albire, care pot fi personalizate, în funcție de  dorintele si nevoile fiecarei persoane.

De la albirea dentară pentru acasă (cu gel de albire) la albirea accelerată in cabinet -cu LASER- ce va reda zâmbetului tău albul pe care îl doresti în doar o sedință, fără durere și fără reacții adverse, pacienții noștri se bucură de zâmbete mai luminoase si mai strălucitoare obținute într-o perioadă foarte scurtă de timp. Iar azi timpul contează!

Albirea dinților este recomandată oricarei persoane sănătoase, care a depașit vârsta de 16 ani, deoarece până la această vârstă, dintele este in formare si există riscul sensibilizării sale.

Vă așteptăm

Zâmbetele dumneavoastră sunt importante pentru noi!