Despre noi


Clinica Stomatologică KARA SMILE

Clinica Stomatologică KARA SMILE s-a născut din pasiunea pentru medicină și prietenia dintre doi medici stomatologi cu experiență, care și-au propus sa puna pe primul plan omul, pacientul, atunci când are nevoie de ajutor.

Karin Petrescu și Artur Marambei, cei doi medici fondatori ai clinicii KARA SMILE, colaborează de aproape 20 de ani și împărtășesc aceleași crezuri și principii când vine vorba despre actul medical. Au hotărât să dea mai departe experiența acumulată, adunând în jurul lor o echipă tânără și energică, într-o clinică care oglindește atât principiile, cât și cunoștințele lor în domeniul stomatologiei.

Echipa este pregătită pentru a face față tuturor solicitărilor și folosind un protocol adecvat, problemele pot fi rezolvate într-o perioadă scurtă de timp, fără a compromite calitatea tratamentului.

Un zâmbet frumos este dovada stării de bine a oricărui om, dar în stomatologie nu este vorba doar despre estetică, sănătatea orală este pe primul loc. Dinții, starea lor medicală, sunt indicatori ai proceselor complexe din organism. Cu alte cuvinte, la Kara Smile, medicii stomatologi vor trata cu atenție fiecare pacient, îl vor asculta și vor încerca să înțeleagă fiecare problemă în complexitatea ei. Pornind de la acest principiu, echipa KARA SMILE, are o strategie sănătoasă legată de pacienți, promovând prevenția si tratamentul la timp, adresându-se întregii familii: copii, părinți și bunici, cu metode și instrumente performante.

Obiectivul nostru principal este să oferim pacienților atenția, profesionalismul și corectitudinea pe care ni le dorim și noi atunci când avem nevoie de servicii medicale.

Vă așteptăm

Zâmbetele dumneavoastră sunt importante pentru noi!